Me käytetään nykyään aika paljon spelttiä. En sitten tiedä onko se mitään terveysruokaa, mutta varmasti parempi vaihtoehto, kuin pitkälle käsitelty vehnä. Gluteeniton se ei ole, mutta monet vehnä allergikot voivat kuulemma spelttiä syödä. Vehnään verrattuna speltissä on hurjasti enemmän proteiiniakin.
Meidän arkilettuihin tuli:
2 luomu munaa
0,5l punaista luomu maitoa
2rkl luomu intiaanisokeria
1/2tl ruususuolaa
luomu spelttijauhoja sopivasti
n. 2rkl sulatettua luomu voita.
Paistamiseen käytettiin luomu voita ja letut nautittiin luomu mansikkahillon ja intiaanisokerin kera.
Lettuterkuin:
Riina
Oi, lettuja pitääkin seuraavaksi lasten kanssa väsäillä :) Hyvää viikonloppua <3
VastaaPoistaHyvää viikonlopua myös sinne! Letut ovat kyllä ihan paras herkku!
Poista