2015-10-03

Lasten joululahja ideoita


Lokaakuun viimojen yltyessä tulee mietittyä hiukan joululahjojakin. Esikoisella on myös synttärit joulun aikaan, joten synttärilahjakin pitää hommata. Keräsin kollaasiin muutaman potenttiaalisen yksilön. Puulelut on aina kivoja ja yleensä oikein kestäviäkin. Lelut on parhaita silloin, kun äidin näköhermo ei sumennu kamalien lelujen keskellä. Nämä kollaasin lelut miellyttävät ainakin omaa silmääni.

Suomen voimistelutuotteen renkaat on oikeesti ainakin aika potenttiaalinen joululahja ostos! Ne on kauniit, suomessa tehdyt,  myrkyttömät ja todella fiksu valinta muutenkin.

Puumiekat, ja pyssyt on joka likan unelma! Lapsena tyydyin leikkimään sotaa ritsoilla ja puhallusputkilla. Ehkä nää on välillä semmosia omien unelmienkin toteuttamista....

Kaikki salkut ja setit on aina kivoja, sillä niissä on useampi leikkiväline, eikä heti käy tylsäksi. Lääkäri-, ja parturisetit on huippu hienoja, ja leikkityökalutkin mageita!

Puiset soittimet on hurjan nättejä! Kaikki marakasseista-ksylofoneihin kyllä kelpaisi. Saa nähdä mitä lopulta hankin joululahjoiksi...

Leikkisin terkuin:

Riina

Kuvat: http://www.voimistelurenkaat.fi/
http://www.fiksumuksu.com/
http://www.lelujakoriste.fi/
http://www.leikkikauppa.fi/
http://www.ripausunelmia.fi/verkkokauppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti