2015-09-22

Valitse vapaus

Valitse vapaus

Myönnän, että ajattelen liian usein kaikkea peloista käsin. Toimin kemikaalipelossa, luonnon tuhoutumisen pelossa, tai niistä peloista käsin, joita en uskalla kertoa kenellekään...

Tampereen Yellow housen Maria pureutui oikeastaan tähän teemaan aika syvästikin facebook sivuillaan. Keltanen talo tullaan joka tapauksessa purkamaan jossain vaiheessa ja sen sijaan, että lataisi kaiken energian jonkin asian vastustamiseen, kannattaakin satsata kaikki rakentamiseen. Vaikka joku ovi sulkeutuu se voikin avata paljon uusia.

..."Tarvitaan myös ihmisiä, jotka käynnistävät toiminnan sen sijaan, että osoittelevat syyllisiä (kaupunki, valtio on tyypillisiä syypäitä, jolloin unohtuu että me olemme kaupunki ja valtio, sinä ja minä). Ihminen itse valitsee, onko uhri vai selviytyjä"

Helposti sitä sukeltaa liian syvälle ongelmiin, jonka takia ei ehkä näe niitä ratkaisuja, jotka ovat koko ajan edessäni turhankin selkeinä. Jouduin joka päivä muistuttamaan itseäni siitä, että minä valitsin vapauden. Vapauden ongelmista ja negatiivisuudesta. Asiat voi nähdä niin monesta suunnasta. Samaan lopputulokseen voi päästä todella miellyttävästi, tai sitten kärvistelyn kautta. Valitsen ihan itse. 

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti