2015-09-26

Talvitakki muksulle

Polar o pyret talvitakki

Päädyttiin kuitenkin ostamaan Polar o. pyretin alekopasta talvitakki F:lle.  Takki on käsitelty Bionic finish eco-pinnotteella, joka siis ei sisällä perfluorattuja yhdisteitä.

Verkkokaupassa ei suoraan mainittu kunkin tuotteen valmistusmaata ja salaa toivoinkin, että juuri tämä takki olisi valmistettu euroopassa. Polar o pyretin vaatteita tehdään 11. eri maassa. Osa valmistusmaista on siis Euroopassakin, kuten Tanskassa, Ruotsissa ja Saksassa. Tilaamamme takki oli kuitenkin tehty harmillisesti Kiinassa, mutta nyt hinta, ja haitallisten kemikaalien välttäminen oli etusijalla. En halunnut myöskään pitkittää hankintaa liiaksi, sillä paniikissa tulee ostettua helposti ihan sutta.

Tarkoitus on etsiä kuitenkin jostain käsiin euroopassa valmistettu kuoritakki, jossa ei myöskään olisi käytetty perfluorattuja yhdisteitä. Leudolla talvisäällä kuoritakilla pärjää hyvin, kun harrastaa kerrospukeutumista ja sen käyttöä voi jatkaa ympäri vuoden, kunhan koko vaan sen sallii.

Kuvittelin muuten Mini Rodinin tekevän tuotteensa euroopassa, mutta ainakin Bella bambinan verkkokaupassa yhden Mini Rodinin takin valmistusmaaksi on merkitty Kiina...

Täydellisen takin etsintä siis jatkuu...

- Riina

* Kuva Polar o pyret

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti