2015-09-02

Pojan herkku Berrybicker

berrypicker luomumuro

Miehen lahjoessa mua ikääntymisestä, se toi kaikkea muutakin kivaa kaupasta. Kaappiin ilmestyi Berrypickerin luomu muroja. Oonkin aika pitkään halunnu maistattaa niitä muksuilla, mutten oo raaskinu ostaa. Citymarketissa ne makso edelleen yli 4-euroa, mutta sen sijaan Berrypickerin omassa verkkokaupassa hinta on oikein kohtuullinen!

Tyttö ei muroista oikein lämmennyt, mutta pieni poikasemme syö niitä oikein mielellään. Murot on sille miltein karkkia! Parasta tietenkin on se ettei tästä karkista tule paha olo, tai sokerihumalaa.

Tykkään ihan himuisesti pakkauksen ulkoasusta. Muropakettia ei oo mikään kiire tunkee pimeeseen kaappiin. Rakastankin yli kaiken sellaisia tuotteita, jotka on mietitty alusta loppuun huolella. Meille näitä ostetaan varmasti jatkossakin. Ehkä tyttökin lämpiää uusille muroille aikanaan.

- Riina

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut! <3

  29 ja 30 ikävuoden välillä tuntui ainakin itselläni olevan jotenkin syvempi kuilu kuin aikaisemmin. En minä mitään ikäkriisiä oikein tunnusta, mutta kieltämättä sitä viime vuonna tuli ajatelleeksi, että mitä 30-vuotiaalla pitäisi elämässään jo olla. 29-vuotiaana ei ollut vielä mikään hätä. Aivan hullua.. Onneksi tulin järkiini ja ymmärsin, että onhan mulla vaikka mitä. Sitäpaitsi maallinen mammona ei loppupeleissä tee onnelliseksi. Ehkä tulin vanhemmaksi ja viisaammaksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Voi, itsekin toivon, että vähän tästä viisastuisin. Vauraaksi voi itsensä tuntea onneksi niin monella tavalla. :)

   Poista