2015-09-30

Ne tuli!

Marlon vauvanvaatteet

Marlonin paketti tipahti postiluukusta ja ensimmäiset vauvanvaatteet on nyt hankittu uutta tulokasta varten! Emme siis tiedä vielä kumpaa sukupuolta uusi perheenjäsenemme on, mutta ei se ole ennenkään estänyt meitä pukemasta lapsiamme mihin väreihin vain. 

Kaikki  ostamani Marlon-merkin vaatteet on Kreikassa kasvatettusta luomupuuvillasta ja vaatteet on tehty kankaista lähtien Suomessa. Kankaat on värjätty värjäämössä, jossa käytetään vain öko-tex hyväksyttyjä värejä.<3 

Pienet 50cm vaatteet saa kyllä väkisinkin silmäkulman kostumaan. Vaikka olen saanut synnyttää kaksi ihanaa pientä lasta, niin vastasyntyneen vaatteet tuntuvat niin piskuisilta ja erityisiltä. Esikoiselle tosin saimme kiireellä hankkia 44cm vaatteita hänen synnyttyään, sillä hän hukkui 50-senttisiin. Toivon, että tämän kanssa päästäisiin kuitenkin täysille viikoille. 

En ota tällä kertaa äitiyspakkausta, joten nyt hankin hissukseen kaiken tarpeellisen  itse, Harsoja on onneksi tarpeeksi kuopuksen jäljiltä, mutta muuten hankintalista on aika pitkä. Onneksi aikaakin pitäisi olla vielä 5kk. 

<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti