2015-09-17

Meidän perheen pienet neliöt.

Minikoti

lapsiperheen pienet neliöt

Palaan taas tähän ihanaan ilonaiheeseemme, sillä mahdumme 56m2 kolmioomme loistavasti vielä silloinkin, kun uusi perheenjäsen syntyy! On tietenkin hurjan luksusta, että näillä neliöillä on käytössä kolme huonetta ja keittiö. Meillä ei ole mikään kiire muuttaa minnekään, paitsi jos se unelmien oma koti ilmaantuu nurkan takaa...

 Pääsääntöisesti täällä siis asuu tällä hetkellä 2 aikuista ja 2 lasta. F:llä on oma huone ja miehellä  on isommassa makkarissa työhuone, jonne myös isommat lapset usein majottuu. Poikasen on tarkoitus muuttaa siskonsa kanssa samaan huoneeseen vauvan syntymän aikoihin. Tosin varasuunnitelmana perhepedissä nyt nukkuvalle R:lle on hankkia oma sänky parisänkymme viereen, jos omaan sänkyyn siirtyminen osoittautuukin turhan kivuliaaksi. Meidän perhepeti on tällä hetkellä olkkarissa ja järjestely toimii hienosti.

Myönnän silti, että uuden perheenjäsenen mahaan ilmaantuminen saa taas karsijaluonnettani nostamaan päätään. Tekisi mieli taas laittaa isolla kädellä tavaraa pois ja tehdä tilaa uudelle.  Pienet neliöt saa mut ajattelemaan, että kaikkien omistamiemme tavaroiden pitäisi olla kauniita. Säilytystilan puutekaan ei silloin haittaisi... Lasten silmiin pistävimmät lelut saa mut kieltämättä huokailemaan ahdistuksesta. Ehkä joululahjaksi pukinkonttiin tipahtaa lelujen  sijaan vaikka kauniit voimistelurenkaat. 

<3 Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti