2015-09-25

Ekologinen vauvanvaatemerkki Marlon

ekologiset lastenvaatteet
*
Odotan innolla uutta tilaustani Marlonilta. Ostin aijemmin yhdet kalsarit ja kollegehousut kuopukselle, mutta nyt uskalsin tilata jo jotain pientä vauvallekin. On mukavaa, että yritys tekee myös kietaisubodyja, sillä jo esikoisen keskola aikana kietaisubodeista tuli todella vauva arkea helpottavia vaatekappaleita.

Hinnat ovat Marlonilla todella kohtuulliset siihen nähden, kuinka lähellä tuotteet tuotetaan. Marlonin käyttämä luomu puuvilla kasvatetaan Kreikassa ja kehrätään siellä langaksi. Koko tuotantoprosessi on gots-sertifikoitu. Lanka tuodaan Suomeen Kalajokilaiselle Rautex oy:lle joka valmistaa langasta neuloksen. Kankaat värjätään Värisävy Oy:ssä Nivalassa, joka käyttää nettisivujensa mukaan vain öko-tex starnandin sallimia värejä.

Tilauksien teko on Marlonin verkkokaupassa todella mutkatonta ja nopeaa. Lasku tulee sähköpostiin ja tuotteet lähetetään maksamisen jälkeen todella sutjakkaasti. Postikulujakaan ei tilaukseen lisätä, joten niistäkään ei tarvitse murehtia.

Marlon toimitti pitkään myös äitiyspakkaukseen vaatteita. Tänä vuonna ei Marlon ole tietääkseni toimittajana ja äitiyspakkauksen luomupuuvillaisten vaatteiden osuuskin on naurettavan pieni. 2015-vuoden äitiyspakkauksessa oli vain yksi potkupuku ja myssy luomupuuvillaa. Sääli sinänsä. Suurin osa äitiyspakkauksen vaatteista valmistetaan lisäksi kaukoidässä, vaikka niillä onkin Suomalainen toimittaja... Tällä kertaa päätin siis olla ottamatta äitiyspakkauksta, sillä haluan oikeasti laadukkaita, ekologisia ja eetisesti tuotettuja vaatteita lapselleni.

<3 Riina

* Kuvat Marlonin verkkokaupan sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti