2015-08-28

Valtava raskausväsymys

Raskaus väsymys

Oli tarkoitus tänään seikkailla. Käydä viljelmillä pyydystämässä etanoita ja kirjoittaa joku tosi hyvä postaus tänne blogiinkin. Päivä ei menny siltä osin ihan nappiin. Yht´äkkiä  alkoi väsyttää ihan hulluna. Kiukuttelin turhasta miehelle ja pahoitin itsekin mieleni jostain höpsöstä. Harmitti ensin kaikki ja taloudellisetkin asiat painoi mieltä aina niin kauan, kunnes tajusin taas, ettei meillä ole yhtään mitään hätää... Kunhan panikoin... Nauroin miehelle, että ehkä mulla on valekuukautiset, sillä juuri näillä main, niiden pitäisi oikeasti ollakin. Kuukautisten aikaan tunteet on mulla herkillä ja kivahdan ihan turhasta. Onneksi kuukautiskipuja mulla ei oo ollut koskaan.

Väsymys on viimeaikoina ollut hiukan hassu, sillä se valtaa kehon ihan yllättäen  Istuin äskön suihkun lattialla, kun en vaan jaksanut seistä. Tuntuu, ettei mikään uni riitä, mutta toisinaan väsymys on poissa yhtä mystisesti, kuin se ilmaantuikin.

No raskaanahan tässä ollaan, joten ehkä olisi parmpi kuunnella kehoa ja nukkua, jos se tarvitsee lepoa. Voi tietenkin myös olla, että mulla on jotain raudanpuutostakin...

Ultrassa ultralääkäri muuten huomautti, että istukka on heti kohdun suulla ja aika matalalla, Se sattaa aihauttaa hiukan veren tihkumista istukasta, joten kovempaa rasitusta tulisi välttää. Mietin vaan, että onkohan edellisissä raskauksissa verenvuoto johtunut juurikin istukan sijainnista... Vielä ei tässä raskaudessa ole verta tihkunut, joten ehkä otan tarpeeksi rauhallisesti.

Noh, kyllä kaikki tästä vielä suttaantuu ja väsymyskin ehkä helpottaa...

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti