2015-08-30

Lähiruokaa ja raskausvaatteita

Sorsapuiston lähiruoka tapahtuma

Raskausväsymys jatkuu, mutta uhmattiin sitä ja lähestyvää ukonilmaa käydessä Sorsapuiston lähiruokatapahtumassa. Harmmillisen vähän oli ennakkotiedoista poiketen tullut näytteilleasettajia, mutta Ravintola Leo tuntuu tulevan paikalle aina, kun on luvannutkin... Säästä viis!

Vihreiden ilmapallo oli lapsille ihana ylläri! Tosin mietin ensin, että kaasuilmapalloista ekologisuus ja vihreät arvot taitavat olla aika kaukana....  Pikaisella googletuksella kuitenkin huomasin, että Vihreän liiton pallot on tehty biohajoavasta materiaalista, joten emmeköhän tämän sitten kestä.

Maha kasvaa sellaista tahtia, että pitää harkita kohta täydennystä vaatekaappiin. Mietin hiukan, josko hankkisin Boob-merkin mekon, joka menee synnytyksen jälkeenkin. Ärsyttää silti, että ylikansallisen riistoyhtiö H&M:n äitiysvaatteissa on paljon fiksumpi imetyssysteemi, kun Boob-merkillä. Boobin vaatteilla on kuitenkin tuiki tarpeellinen okö-tex sertifikaatti, mitä H&M tuskin vaatteilleen kovin äkkiä saa. Luomupuuvilla, kun ei takaa myrkyttömyyttä. Voi tietenkin olla, että selviän ihan normi vaatteilla loppuun asti. Varta vasten ostetut imetysvaatteetkaan ei tietenkään ole pakolliset ja olisi se mukava, jos vaatteita voisi käyttää vielä imetyksenkin jälkeenkin.

- Riina

2 kommenttia:

  1. Imetysvaatteet eivät toki ole pakollisia, mutta hirveän käteviä. Imetän yhä 2,5 vuotiasta ja on paljon helpompaa kotonakin kuoria maitolähde esiin imetysmekon alta kuin normivaatteista. En tämän kolmannen lapsen kohdalla montaa uutta asiaa ostanut, mutta imetysmekot olivat varmaan se paras hankinta. :) Ihanaa odotusta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Imetysvaatteet on kyllä ihan käteviä. Monesti menin myös kuopusta ja esikoista imettäessä kahden paidan systeemillä. Toinen paita ylös, ja toinen alas.... Pitää kuitenkin katsoa löytyisikö joku ihana imetysvaate helposti. Kiva, kun kävit lukemassa :)

      Poista