2015-08-18

Foliohattupää

maailmankatsomus

Myönnän olevani hienman huvittavankin hörhö, jos puhutaan vetovoimanlaista, tai energioista. Vaikken suoraan tunnusta uskovani kivien voimaan, niin rituaalin omaisesti kannan välillä esimerkiksi kuukiveä mukanani. Rakastan lukea vaihtoehtohoidoista ja uppouduin täysin hetkeksi esimerkiksi silva-menetelmään. Myönnän silti kyllästyväni varsin äkkiä ja nuo asiat kulkee mukanani vain pieniä
hetkiä. Olen silti ehdottomasti aika foliohattupää...

Uskon,että elämä on paljon hauskempaa, kun asioihin liittää suurempia merkityksiä, energioita, henkiä ja kuoleman jälkeistä elämää. Myönnän silti, että maailma näyttäytyy kullekin juuri sellaiena, mihin uskoo. Minun "totuuteni" ei tietenkään ole koko totuus. Ihminen näkee vain sen, mitä tahtoo nähdä. Elän mielelläni silti omassa pienessä kuplassani, jossa vetovoimanlaki, energiat ja pienet ihmeet ovat osa arkeani. Elämä on sitä, mitä teen siitä.

Ihmiset elää hyvin erilaisista "totuuksista" käsin ja hyvä niin. Uskon, että vaihtoehtojen ja valintojen meri tekee vain elämästä jännempää. Jokainen uusi kokemus oli se sitten itselleni mieleinen, tai ei, laajentaa todellisuutta ja auttaa osaltaan määrittelemään tarkemmin, mitä juuri minä haluan.

Vesi muuttuu viiniksi ja usko siirtää vuoria. Viisi leipää ja kaksi kalaa riittääkin tuhansille. Kyse on vain siitä mitä uskon olevan mahdollista. Vain mieli on rajana.

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti