2015-08-25

Aarrekartta

Aarrekartta

Aloin kokoamaan jälleen uutta aarrekarttaa. Edellinen löysi tiensä kaapinperälle hieman liian usein. Tajusin, että tarvitsin sellaisen, jota voin katella rauhassa tressaamatta muiden mielipiteistä. Päädyin siis jälleen vihkomalliin.

Äiti oli tuonut mulle joitain vuosia sitten ihanan nahkakantisen vihon Intiasta, johon olenkin rakentanut useamman aarrekartan vuosien varrella. Vaikka teenkin aarrekartan uudestaan muutaman kuukauden, tai vähintään puolenvuoden sykleissä, niin jotkin unelmat siirtyy kartasta toiseen. Toiset unelmat terävöityy ja tarkentuu. Osa jää kokonaan pois. Sitten on se ihana osa, jotka toteutuu.

Rakastan pysähtyä miettimään mitä todella haluan. Aarrekartta on mulle, kuin päätös suunnan valinnasta. On helpompi löytää jo tästäkin hetkestä unelman toteuttamiseen tarvittavia välineitä, kun tiedän oikeasti mitä haluan.

Parasta on matka! Rakastan niitä hetkiä, kun unelmien saavuttaminen notkahtaa hieman lähemmäs. Se jännityksen kihelmöiti on jotain aivan ihanaa! Usein, kun olen taas kartoittanut sen mitä haluan huomaan alkavani tekemään  unelmalleni, myös elämääni tilaa. Siivoan vaatekaappeja ja sovitan arkeen pieniä hetkiä unelmilleni. Samalla tavoin otan aikaa tälle blogillekin, sillä myös tämä on pieni toteutunut unelma.

-Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti