2015-07-26

Lastentarvike haaveita

kantoliina luomu, Naturkind
Rakastan haaveilla ihanista lastentarvikkeista, vaikka nyt se taitaa olla vielä hieman liian aikaista... Omissa valinnoissa painaa kuitenkin ekologisuus ja myrkyttömyys, mutta myönnettäköön, että lopulta mennään budjetti edellä.

MaM earth luomupuuvillainen kantoliina ja Naturkindin vaunut olisi ihanat! Naturkind taitaa tehdä edelleenkin maailman ainoita luomuvaunuja. Vaunujen myrkkyuutiset takavuosilta  pistääkin oikeasti pohtimaan myös lastentarvikkeiden aiheuttamia myrkkyjäämiä.

piccu

Ihanat Piccu-merkin luomupuuvilla lakanat ovat suloisia ja pujahtaisin niihin varmasti lasten lisäksi itsekin. Tälläkään kertaa emme varmaankaan tarvitse pinnasänkyä, sillä meillä nukutaan perhepedissä. R, ei ole olut pyöiväistä sorttia, mutta F:n kohdalla laidat oli tarpeen. Tässä jossain vaiheessa on ehkä aika R:nkin totutella omaan sänkyyn. Siskollaan omaan sänkyyn siirtyminen meni helposti... 3-vuotiaana omaan sänkyyn samaan huoneeseen ja 4-vuotiaana omaan huoneeseen. 

Kunhan ispiraatio isomman makuuhuoneen remontointiin tulee, niin sisarukset saa varmaankin hetkeksi yhteisen huoneen. Tosin ei sitä koskaan tiedä kauanko asumme kaupungissa. Mies on viime päivinä puhunut taas paljon olkisavitaloista. Saas nährä... ;) 

- Riina 


Kuvat: Mami Idea, Pikku Hurmuri, Piccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti