2015-07-30

Löytöjä ja muovi ahdistusta

puiset nukkekodin huonekalut

puiset nukkekodin huonekalut

Käytiin hieman F:n kanssa tänään kirpparikierroksella ja mukaan tarttui naurettavan edullisesti pussillinen nukkekodin huonekaluaja. Pussi, jossa oli kulmakaappi, arkku, tuoli ja lastenvaunut maksoi vain vaivaiset 2,5€.
Lastenvaunujen tekijä löytyikin pohjasta. Niitä tekee Puupiippola, joiden sivuilta löytyy paljon muutakin mahtavaa! Puiset miekat on mielestäni huikean nättejä ja leikkisaha aika pähee. Kulmakaappi ja arkku on ilmeisesti Lundbyn käsialaa... 
Olen aika tarkka nykyisin siitä, mitä kotiin kirpparilta kannetaan. Aika moneen muovileluun, joudun tytölle sanomaan, et ei meille... Tulee nipo olo, mutta F on jo tottunut. Ei lastenhuone silti muovista vapaa ole. V on aivopessyt mut uskomaan, ettei legot ole myrkyllisiä. Muutaman muovisen leikkitalonkin olen heikkona hetkenä ostanut... Sitten on ne sukulaisilta saadut barbit ja ponit , joita minä inhoan, mutta tyttö tietenkin rakastaa. Muutamia muoviukkeleita pyörii myöskin jaloissa, mutta täytyy myöntää, että kun ne puoli vahingossa menee imuriin, niin en itke hetkeäkään perään. F ei ole vielä kysellyt kadonneiden lelujen perään, mutta jos kyselee, niin tunnen itseni varmaankin hirviöksi.
Suihkulelut on muovia, niin kuin hiekkalelutkin. Kylpyammeessa emme lilluttele, kun ei semmosta omisteta, mutta kai ne hormoonin häiritsijät varmaan suihkussakin voi kuormittaa lasten elimistöä. On tää nykyajan äitinä olo sitten hankalaa.... Välillä tekisi mieli muuttaa johonkin luolaan, kun  joka paikka on täynnä kemikaaleja. Tavaramääräkin ahdistaa, mutta voi olla, että se johtuu vain raskaushormooneista. 
<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti