2015-07-13

Kärsimätön jännitys


En tiedä miksi blogiin kirjoittaminen on ollut näinkin nihkeää. Tosin käsityöyritykseni elvyttäminen on ollut käynnissä ja olen nauttinut kesä aamuina toritunnelmasta. Tuotteita on mennyt kaupaksi ihan kivasti, joten ei sen suhteen ole tarvinnut vielä ainakaan hätiköidä.

Eletään muutenkin jännän äärellä... Olen nimittäin raskaana.

Olen tosin asian kanssa todella varpaillani, sillä viime syksyn tuulimunaraskaus ja se toinen, joka ei ehtinyt edes oikein alkaakaan, pistää mietityttämään. En ole kertonut vielä vanhemmilleni, tai sisaruksillenikaan. Kerron sitten hieman myöhemmin... Tuntuisi hölmöltä soitella ja kertoa olevani raskaana ja sitten seuraavalla viikolla soittaa perään, että en olekaan.  Tosin voihan ne eksyä blogiinikin, mutta ehkä täällä on jonkinlainen turvaalue kirjoittaa herkistäkin asioista, kun ei suoraan tiedä ketkä kaikki tänne eksyy. Voisi se tietenkin olla toisinkin päin, mutten tiedä miksi se on mulle helpompaa näin. Soittelen tänään varmaan neuvolaan ekaa neuvola aikaa. Soittamista olen venyttänyt ehkä turhankin pitkälle. Nyt mennään nimittäin luultavasti jo miltein raskausviikolla 7.  Tosin kuukautiskiertoni on hieman heitellyt, joten en ole viikoistakaan enää niin varma.

Jännittää! Olisi ihanaa saada yrityksen toiminta rullaamaan jatkossakin ja olisi suloista saada täydennettyä lapsikatrastamme vielä yhdellä. Tekisi mieli jo soitella doulalle....

<3
Riina

2 kommenttia:

 1. Varovaiset onnittelut täältä, toivotaan että kaikki menee hyvin <3 Kiva myös kuulla, että saanut palata lankojen ääreen :) En ole pitkään aikaan kommentoinut, mutta olen käynyt välillä täällä kurkkimassa. Aurinkoista kesänjatkoa!

  -JL (ps. olin laiska enkä jaksanut kirjautua sisään. siksi nimetön kommentointi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että kävit lukemassa ja kiitos onnitteluista!

   Ihanaa kesänjatkoa myös sinulle!

   Poista