2015-06-04

Valtava helpotus.


On huikea tunne, kun omaan tekemiseen ja olemiseen löytää yhtäkkiä taas armottoman luottamuksen ja uskon. On valtava helpostus, kun paniikin sijaan mieleen tulee rentous ja rauha. On ihanaa löytää käyttöönsä jälleen ne piilossa olleet voimavarat, jotka kannattelee silloinkin, kun usko meinaa ensin loppua.

Tunen itseni noidaksi niissä pienissä arjen hetkissä, kun asiat sujuvat ja pieniä ihmeitä tarttuu käsiini. Kun rahat riittävät sittenkin, tai jos mieleen tulee puskista uusia mahtavia ideoita. On jotenkin helpottavaa ja lohdullista toistella itselleni mantraa, että meissä itsessä on kaikki ne voimavarat, joita tarvitsemme muutokseen. 

Katselin tätä kirjoittaessa ikkunalaudallani olevia kasveja. Monet kasvit on itäneet ja kasvaneet vuosia kaapissa lojuneista vanhoista siemenistä. On ihanaa huomata, että kun annoin niille mahdollisuuden, niin sieltä ne kasvit nousi vahvana ja kukoistaen ylös. Ajattelen jokseenkin niin, että myös mussa on piilossa voimavaroja ja taitoja, jotka pääsee kukoistukseen silloin, jos vaan uskallan antaa niille mahdollisuuden. Jos vähän hoivaan ja kastelen...

Uskon, että vaikka välillä onkin harmaita päiviä, enkä näe ehkä metsää puilta, niin todellisuudessa elämme valtavan runsauden ja mahdollisuuksien keskellä! 

Kaikki on tänään! 

- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti