2015-06-07

Puistoseikkailu


Tänään ollaan taas menty tukka putkella ympäri Tampereen ihania puistoja! En itsekään ehdi kyllästymään leikkipaikoilla hengailuun, kunhan maisemaa vaihdetaan tarpeeksi tiuhaan. Onneksi Tampereella kuitenkin puistoja riittää! <3
Alotettiin puistoseikkailu tänään F;n koulun pihasta, josta kirmattiin sitten Kiovan puistoon. Kiovanpuistossa on aivan ihanat viheralueet, hevoskastanjat ja istutukset. Leikkipaikatkin on huippu kivoja, sillä siellä Kalevan uimahallin nurkilla on liikennepuistokin.

Käytiin myös Litukanpuistossa, jossa on 3-vuotiaallekin sopiva aivan loistava kiipeilyteline! Sieltä ei meinaan kovin helposti tipu. R on varsin ketterä kiipeilemään, mutta isompien telineissä mun sydän hyppii kurkkuun asti, kun niissä on niin kauheen isoja aukkoja ja isoja pudotuksia.

Kiipeilytelineen lisäksi mieleisiä lasten mielestä Litukanpuistossa on myös safariauto ja puinen krokotiili. F onkin nimennyt Litukanpuiston sen takia Krokotiilipuistoksi.

Litukanpuiston vieressä on tietenkin sykähdyttävän suloinen Litukan siirtolapuutarha-alue. Läpikulkutiet on kuitenkin alueelta tukittu, joten sillä kai koitetaan vähän hillitä ihailijoiden seikkailuja ja onhan se niin, että kuka nyt töllistelijöitä mökilleen haluaisi.


Saukonpuistossa R:ltä kuitenkin pääsi pienoinen itku, kun hieno rakenteilla oleva puisto on vielä aidattu syyskuuhun asti. Siellä oleva vanha kiipeilytelinekin oli osittain poissa käytöstä, kun riippusillalle pääsy oli estetty. Liukumäkeen sentään vielä pääsi.

Saukonpuistosta olisi voinut puistoilua jatkaa vielä Tammelankin puistoihin, kuten Annikin puutalokorttelin vietessä olevaan "junapuistoon", mutta muksut oli jo sen verran puhki, että lähdettiinkin kotiin. R:ää muuten harmitti vielä kotipihassakin Saukonpuiston "vääryys", kun kiva leikkipuisto ei ollut vielä valmis. No syyskuussa sitten!

- Riina <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti