2015-06-12

Lelut lastenhuoneeseen!

lundian kirjahylly


Saan itseni kiinni aina välillä miettimästä, kuinka kiva olisi saada kaikki lelut lastenhuoneeseen. Silloin voisi sanoa lapsille, että siivotkaa huoneenne, mutta nyt vielä käsky kuuluu, että siivotkaa koko talo! 

F:llä on oma huone, mutta tarkoitus olisi siirtää lastenhuone isompaan makuuhuoneeseen, jolloin molemmat muksut pääsisi ainakin toistaiseksi samaan huoneeseen. Miehen työpiste löytäisi tällöin paikkansa nykyisestä F:n huoneesta. Silloin ehkä treenailu tilaa on hieman vähemmän, mutta uusi huonejärjestys houkuttelisi silti. Meidän parisänky on nyt olkkarissa ja se toimii niin ihan hyvin. R nukkuu vielä meidän välissä, mutta pikku hiljaa sekin saisi totutella omaan sänkyynsä.

Kaavailen siirtäväni omat työjuttuni kirjahyllyyn, vaikkakin silloin ehkä ratkean Ikean inha laatikoihin. Salaa haaveilen  kuitenkin vanhoista puu-, tai metallilaatikoista.... Vaikka meillä on tavaraa melko paljon, niin rakastan sitä, että niille on jokin looginen järjestyksensä. Nyt omat vaatteeni ja työjuttuni on pitkin kämppää siellä täällä. Kaipaan sitä, että ne on saatavilla helposti...Käden ulottuvilla silloin, kun inspiraatio iskee!

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti