2015-06-02

Himo

Luomuruokaa

Tiedättekö ne lapsuuden herkut, joilla olisi vaikka elänyt?! Hapankorput on mulle sellaisia. Lapsena söin miltein paketillisen hapankorppuja kaakaota juoden ja Aku Ankkoja lukien. Onneksi nykyään niitäkin saa luomu versiona. Kirnuvoita päälle, niin ei voisi varmaan paljoa muuta toivoa! 

Täytyy myöntää, että jännittää hieman taloudellisesti taas käsityöläiseksi heittäytyminen, mutta uskon vakaasti selviäväni. Onneksi on muitakin ovia hieman raollaan, jos tämä meinaa pelottaa liiaksi. Ainakin vielä seuraava myyntipäiväni näyttää säätiedotuksen mukaan poutaiselta, joka tietenkin on aina hyvä juttu. Hajotin edellisen myyntipöydän varjoni, joka suojasi hyvin tuotteita auringolta ja vähän sateeltakin. Toriteltasta tietenkin haaveilen, mutta sellaisen roudaaminen taas pistää siirtämään haavetta hieman tuonnemmaksi.

Pidän ihan hirmuisesti Tammelantorin hengestä. Toivon, että löydän sieltä vielä muutaman vanhan tutun, joita on käsityöläis taukoni aikana tullut jopa hieman ikävä. Laukontorillekin saatan uskaltautua tänä kesänä. Siellä on kuulemma iltatorikin ja joinain vuosina oli sunnuntaisin Käsityöläisten -ja taiteilijoiden tori... Ehkä vieläkin?!  Voi tosin olla, että Kuopuksen läheisyys saa aikaan heräteostoksia. 

Kyllä se tästä silti lähtee <3

- Riina

2 kommenttia:

  1. Sama hapankorppuhimo oli mullakin lapsuudessa... ja taitaa olla edelleenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! En edes muistanut, kuinka koukuttavia hapankorput voi olla :)

      Poista