2015-05-11

Millainen muija, sellainen blogi.


Tässä blogissa muija on luomuna, meikkiä ei käytetä ja kulmatkin jätetään nyppimättä. Täällä annetaan sen olla noin, jos se kerran niin asettuu. Opetellaan hyväksymään asioita sellaisenaan ja rakastamaan kaikkea. 

Tämä blokaaja ostaa vaatteita tarpeeseen ja samat, tai saman tyyliset vaatteet pyörii joka postauksessa. Täällä tykätään univormu pukeutumisesta ja liputetaan käytännöllisyyden puolesta! Myös lasten vaatekaappi koostuu käytännöllisen simppeleistä vaatteista. Myrkyttömiin luomu- ja ekovaatteisiin panostetaan aina, kun vaan rahkeet sallii. Täällä uskotaan vakaasti mantraan, että vähemmän onkin enemmän.

Tän perheen muija panostaa kaupassa luomuun, mutta mies tekee kauppareissut makunystyrät edellä. Kauppassa käynnit jaetaan tasan, joten tuodaan sitä mitä kunkin kulloinkin tekee mieli. Ekotalosta ilman hukkaneliöitä haaveillaan molemmat. Kirpparit ja antikvariaatit ei tältä pariskunnaltakaan jää täysin rauhaan.

Vaikka tässä blogissa treenataan, niin fitness kisoja dissataan suihkurusketuksineen ja korkkareineen, (tosin salaa katsotaan Fitnespäiväkirjoja). Ehkä siinä vaiheessa, kun lavalla olevat muijat on kalman kalpeana ja  lipsut jalassa, niin voidaan asiasta keskustella. Hikeä valutetaan silti Zuzannan tahtiin ja lenkkipoluilla kirotaan huonoa kuntoa. Toisinaan kurkitaan salaa kuntosalillekin päin ja ehkä myös satutaan ovestakin sisään. Aikidoon tekisi mieli, mutta nyt se on ollut jo vuosia tauolla. Treeni pidetään yksinkertaisena, eikä turhia härveleitä hankita ja treenivaatteet tehdään vaikka kalsareista.


Tässä blogissa rakastetaan elämänhallintaoppaita, innostutaan inspiroivista tyypeistä ja meditoidaan.Unet ja haaveilu on parasta mitä voi olla. Aarrekartoilla vuorataan puoli kämppää ja uskotaan hulluimpiinkin unelmiin! Uskotaan vakaasti, että kaikki järjestyy, vaikka aluksi pahalta näyttäisikin. 

Tässä blogissa blogaaja on toisinaan hieman ujon puoleinen, mutta äärimmäisen kovaääninen. Ei osaa soittaa mitään, mutta laulaa ja tanssii kotona yksin naapureiden kauhistukseksi.  

Millanen blogaaja, sellainen blogi. 

- Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti