2015-05-08

Lenkki tunnustuksia


Pakko tehdä tunnustus! Ei mun juoksemistani voi ainakaan kovin lennokkaaksi sanoa. Tuntuu ihan höpsöltä, että 3km lenkki tekee niin tiukkaa. Toivon todella, että muutaman kuukauden päästä sekin sujuu jo helpommin! Onneksi kuitenkin päässäni jyskyttää lause, ettei se matka, vaan vauhti ja sillä mantralla jaksan ottaa vielä pienet spurtit ennen kotiovea, kun muuten on koittanut himmailla. Silti alaovella kylkeen jo hiukan ottaa.

Kalevanharjun metsäpoluilla tuli onneksi illalla koiranulkoiluttajia tasasin välein vastaan. Viimeksi kun hieman pelotti hämärtyvässä metsässä juosta yksin. Olin silloin varma, että seuraavassa pusikossa on joku mörkö! Nyt onneksi lähdin inan aikaisemmin lenkille ja valoakin riitti ja möröt pysy piilossa. Parasta kuitenkin polulla juostessa on lintujen liverrys ja pehmeä alusta. Puunjuurien yli hyppely on sitä paitsi hauskaa! 

Huomaan kyllä, kuinka jo muutaman päivän liikkuminen vaikuttaa energia tasoihin. Jaksan paljon paremmin hääräillä, eikä lasten lelujen kerääminen lattioilta enää ahdista ihan niin paljoa. Tosin kyykistely tekee hieman reisiin kipeää, mutta se on sen arvoista! 

Juoksu vaatteeni koostuu minimalistisen vaatekaapin peruspilareista. Juoksen nimittäin Varustelekasta ostamillani mill-tecin kalsareilla! Tosin käytän samoja housuja myös leggareina, mutta älkää kertoko kenellekään! Paitana on perus tankkitoppi, tai nyt vielä kylmemmillä ilmoilla ihan perus musta pitkähihainen paita.  Jalassa tietty aivan mahtavat Merrelin barefoot kengät!

<3 Riina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti