2015-05-04

Juoksukausi avattu.... Vihdoin!


Kävin tänään lenkillä ekaa kertaa pitkään aikaan... Ja kannatti! Jaksoin juosta koko matkan ja valitsin ekan lenkin maastoksi fiksuna pehmeän metsäpolun, niin jalat väsy vähemmän. Juoksin tosin aika lyhyen lenkin... Prismalle ja takaisin. Tietä pitkin Prismalle on n. 1,5km, mutta en osaa yhtään sanoa paljonko matkaa tulee polkua pitkin. Hyvällä säkällä siis eka lenkki oli 3km. Hieman kadehtien katselen kavereiden älypuhelin aplikaatioita, joiden avulla lenkkien pituudet saa mitattua helposti ja jaettua vaikka facebookissa. Omaan puhelimeeni tuskin saa mitään ihmeellisyyksiä. Olen onnellinen, kun sillä voi soittaa ja lähettää viestejä! :D

Juoksulenkkareinani on ihanat Merrelin barefoot kengät. Myönnettäkööt kuitenkin, että ne on niin sairaan mukavat jalassa, että oon käyttänyt niitä muulloinkin. Haaveilen, että pystyn ostamaan myös F:lle barefoot kengät kesäksi. Merrelin paljasjalka lenkkarit tosin lähtee koosta 28, joten R:lle ei sieltä vielä kenkiä löydy.  Omani Merrelit ostin siis jo viime vuonna ja ne on kestäneet käytössä kyllä huippu hyvin!

F on ollut muutaman päivän flunsassa. Tää on aina itsetutkiskelun paikka, että mitä mahdollisesti teen väärin, kun joku perheen jäsenistä tulee kipeäksi. Haluan vielä joskus sanoa, ettei kukaan meistä ole ollut kipeä vuosiin!

<3

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti