2015-05-07

Iltapäivän lettukestit


Speltti jauhoa jäi vielä hieman, niin syötiin myös tänään jälkkäriksi lettuja. Pitsireunaisia täydellisiä lettuja ei tää mutsi tosiaan osaa tehdä, mutta ainakin ne uppoo muksuille! Tuntuu niin kivalta, että kaikki raaka-aineet on luomua. Herkuttelustakin tulee hieman parempi omatunto, vaikkakin luomu mansikkahillossa (pahis)valkosokeria varmasti olikin.  Odotan silti innolla mansikka kautta ja kaavailen jo retkeä luomumansikkapellolle. 

Meidän spelttilettuihin tuli

2 luomu kananmunaa
0,5l Vanhanajan luomu maitoa
Luomu Speltti täysjyväjauhoa sopivasti
pari ruokalusikallista sulatettua Juustoportin luomu voita
piskuinen hyppysellinen ruusu suolaa.


Tänään oli niin lämmin, että piti avata takki ja kääntää kasvot aurinkoon. F:kin sanoi että nyt on äiti jo ihan kesä! Sunnuntaina otetaan nokka kohti Tyrväätä ja käydään tummulla ja tuffalla<3 Suunnittelin hiukan, että kurvataan ennen vanhemmilleni menoa teurastamon lähellä olevaan metsään, sillä juuri sieltä haettiin pienenä aina valkovuokot äidille. Samassa metsässä oli myös karmaiseva lehmän kallo, joka sai joka kerta ihon kananlihalle!

Illalla olis tarkotus lähtee vielä lenkillekin. Parin naurettavan treenin jälkeen mulla on lantio ja toinen jalka ihan jumissa. Saa nähdä pääsenkö juoksupolulta takaisin kotiin, vai maadunko sinne.

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti