2015-05-12

Ihmeellisen manifestoinnin voima!


Manifestointi on mahtava työkalu kartoittamaan mitä oikeasti todella haluaa ja alkaa keskittymään unelmiinsa! Keskittymisen voima alkaa tuomaan tietoisuuteesi asioita, jotka vievät väistämättä sua lähemmäksi unelmiesi toteutumista ja kun uskaltaa ojentaa kätensä elämälle, voikin saada paljon enemmän, kuin osasi pyytää.

Mulla on tapana manifestoida myös ihmisiä mun elämääni. Inspiroivien ihmisten seura, tarinat ja kokemus saa tän muijan ihan häkeltymään. Olen tosin usein niin ujo, että lähteminen varta vasten katsomaan jotain tyyppiä usein jää tekemättä, vaikka siihen olisi tilaisuuskin.

Tällä kertaa kuitenkin yksi tyyppi otti muhun itse yhteyttä ja pyysi nähdä! Kuinka maailmankaikkeus voikaan olla niin ihmeellinen, että se tulee kotoo hakemaan, jos ei uskalla mennä vastaan!

Elämä on silti ihan liian lyhyt jäädä pohtimaan, että tuonko joillekin ihmisille nyt tarpeeksi valuee. Jään nimittäin usein miettimään juuri sitä, että pystynkö antamaan myös muille itsestäni jotain. Kokemukset, jotka kuitenkin tulee käden ulottuville ei kuitenkaan ehkä toistu. Pitäisi ahmia elämää, kun sitä on saatavilla! Tälläisille ujon puoleisille se on silti välillä vaan varsin vaikeaa, mutta yritän opetella olemaan rohkeampi pikku hiljaa ja pienin askelin.

<3 Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti