2015-04-20

Tee unelmistasi To do-lista

unelmien to do lista

Tee unelmistasi ja haaveistasi lista! Tärkeintä onkin, että ajattelet haavelistaasi To do- listana. Haaveet on tarkoituskin toteutua ja vain sinä itse voit olla unelmiesi esteenä, tai mahdollistajana. Kysymys on vain siitä, missä järjestyksessä toteutat haaveesi ja toisaalta siitä, että uskallatko ottaa ensimmäisen askeleen!

Määrittele määränpää. Selkeytä kuva unelmastasi yksityiskohtia myöten. Toki unelma terävöityy vielä matkan varrella, joten ei ole mitenkään liioteltua miettiä vaikka kuukauden välein unelmaasi uudestaan. Mikä siitä on puuttunut ja onko jotain jäänyt pois? Ympäristömme ja kohtaamamme asiat, (oli ne sitten asioita, joita emme halua elämäämme, tai niitä jotka haluamme) on tarkoituskin selkeyttää päivä päivältä unelmamme terävämmäksi. Älä silti jää odottamaan,  vaan ota heti eka askel!

Sun ei tarvitse tietää mitään muuta, kuin että missä olet nyt ja mikä on määränpää. Joka hetki voi ottaa sen pienimmän askeleen! Lue vaikka unelmaasi liittyvä kirja! Katso mitä vaihtoehtoja unelmastasi on tarjolla. Terävöitä ja selkeytä, mutta ennen kaikkea usko ja toimi!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti