2015-04-03

Sitä ei voi estää...


Kevään tuloa ei vaan oikein voi estää, vaikka kovasti lunta välillä ropsiikin niskaan. Tekisi kovasti mieli lähteä lasten kanssa käymään laavulla, mutta saas nähdä innostuuko tuo toinen mörrimöykkykin asiasta. Onneksi Kalevassa on citypolkujakin koluttavaksi ihan kylliksi ja kyllähän sinne isompaan mettään pääsisi bussillakin... En vaan nyt millään viittisi...

Muutin hieman blogin ulkoasua. Miltäs näyttää? Pistääkö joku juttu silmään, tai näyttääkö sun näytöllä kauheelta?  Jääkö joku tärkeä osa puuttumaan? Blogin otsikko ei taida ainakaan olla ihan keskellä, mutta säädän sitä sitten kun jaksan :)

Kohta saadaan karjalanpaistia! Kaupasta karjalanpaistilihoja saa jo luomunakin, joten olen siitä erityisen hyvilläni. Näin eilen kaupungilla käydessäni, että teatterissa pyörii Kari Hotakaisen Ihmisen osa. Muistelin, että siinäkin tehtiin karjalanpaistia pitkän kaavan mukaan. Tosin ehkä pilkottiin jotain ihmisen osiakin... Sen kirjan lukemisesta on tosin liian kauan, mutta muistan kuitenkin, että kirja oli hyvä, ehkä siis näytelmäkin.

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti