2015-04-24

Pyydä, niin saat!

Pyydä niin saat

Musta on ihan hulvattoman hauskaa katsoa kuinka nopeasti maailmankaikkeus tuo eteeni asioita. Niitä voi tietenkin liittää jonkin päätöksen merkiksi "jos nään höyhenen, niin ostan kaupasta syrjähyppy vuohenjuustoa..." ;) Mutta toisaalta on myös mahtavaa pyytää asiat vaan sellaisenaan. Haluan nähdä punaisen auton, ihmisen jolla on hattu, valkoisen koiran jne. Tänään aamulla pyysin höyhentä ja sain sen heti!

Saamme sen mihin keskitymme. Meillä on jo kaikki välineet ympärillämme unelmiemme toteuttamiseen. Kysymys on aika pitkälle siitä, että huomaammekome ne mahdollisuudet ja ylipäätään tartummeko niihin!

Viimeaikoina on puhuttu paljon kuplista. Rehellisesti sanottuna elän mielelläni kuplassani uskoen, että minulle ja läheisilleni suodaan elämässä ihania asioita. Ruusuisten lasien läpi huomaa paskan keskeltä ne kauniit asiat, joten miksen keskittyisi niihin?

- Riina

2 kommenttia:

  1. Mulla on sama tuon kuplan suhteen, vaikka moni onkin epäileväinen opiskelujenisuhteen ja muutenkin sanovat että herää todellisuuteen, silti elän juuri oman näköistä elämää, tyytyväisempänä kuin koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mahtavaa, että elät sellaista elämää, kuin oot toivonu! Kuulin hyvän neuvon just itselleni valintojen suhteen... Pitäisi toistaa itselleen joka päivä mantraa "mitä tekisin, tai valitsisin, jos rakastat itseäsi". Uskoakseni silloin tekee parhaimpia valintoja ikinä!

      Poista