2015-04-18

Poista vitutus


"Älä manifestoi vihaisena", luki yhdessäkin vetovoimanlakia käsittelevässä kirjassa. Se onkin sitten toinen juttu, miten siitä hetkellisestä vitutuksestä pääsee eroon. Olen löytänyt muutamia toimivia välineitä oman fiilikseni nostamiseen ja ehkä joku näistä voisi toimia myös sulla....

Tuoksut
Kerroin aiemmin blogissani, kuinka metalliverstaan tuoksu saa mussa aikaan äärettömän turvallisuuden tunteen. Tuoksut onkin mielestäni suurempi asia, kuin ollaan edes tajuttu!  Tuoksut aiheuttaa aivoille mielleyhtymiä ja muistijälkiä. Sitä kautta voidaan päästä hyvinkin nopeasti paremmille vesille fiilisten suhteen. Kannattaa tutustua myös omiin tuoksumieltymyksiin, sillä mulla esimerkiksi vanilia saa hyvänolon aikaan hetkessä! Miellyttävien tuoksujen keskellä en vaan voi olla kovin kauaa ahdistunut.

Musiikki
Elastinen on hyvä esimerkki siitä, kuinka tehdä inspiraatio musaa vuodesta toiseen. Muistan tosin, kun vuosituhanen alussa  Pipe Festeillä Finteligenssi nosti vielä karvat pystyyn. Elastisella tuntui silloin kohahtaneen kusi niin pahasti päähän, että se haisi mäen päälle asti, missä mää olin nyrpistelemässä nenääni. Nykyään fiilikset ja inspiraatiokäyrä nousee heti huippuunsa parin tahdin jälkeen.

Liike
Pahin vitutus lähtee varmasti kunnon mäkijuoksulla. Tanssiminen, hyppiminen ja ylipäätään liikkuminen laskee tressihormoonia niin tehokkaasti, että lopulta hymy palaa väkisinkin. Kuopukseni R on hyvä esimerkki siitä, kuinka hyppiminen nostattaa mielialaa. Meillä saa hyppiä ilomielin sängyllä, jos tuloksena on onnellisia kakaroita.

Voimapaikat
Omat voimapaikkani löytyy metsästä ja meren rannalta. Oikeastaan mikä tahansa luontoyhteys saa tresihormoonit laskemaan hetkessä. Metsässä ei vituta muutoin, kuin jos viimesetkin vaatteet kastuu.

Ruoka.  
Värit, maut ja ravinteet. Siinä kolmen kovan tiukka sarja, jolla saadaan fiilikset kattoon! Nautinto samaan aikaan, kun keho saa tarvitsemansa ravinteet saa mielihyvähormoonit hyrräämään! Hyvä raakasuklaa ja toisaalta suola, chili ja hyvät rasvat... Ei paljoa enempää vois edes toivoa!

Esimerkin voima
Hyvä tarina ja esimerkin voima voi nostaa syvimmästäkin suosta. Ympärillämme on hyvä olla ihmisiä jotka uskoo meihin silloinkin, kun oma uskomme horjuu. Ei se pakollista ole, mutta se auttaa helvetisti!

Tee itsestäsi kivempi!

<3 Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti