2015-04-27

Muutos on kamalaa!


"Haalarii! Haalarii!", R on sanoi taannoin päättäväisesti, kun kerroin kevyemmän takin olevan paikallaan. Muutos on lapsesta aivan kamalaa ja takki puetaan päälle huulet mutrulla. Ulkona onneksi asia jo unohtuu ja hyödytkin huomataan. Kevyemmissä vermeissä on helpompi olla ja liikkua. Ajatus muutoksesta oli silti kauhea!

Kuinka helposti sitä itsekin tekee sitä samaa, kuin aina ennenkin, vaikka hiki valuu jo selkää pitkin ja ahdistaa. On helpompi vaan jäädä siihen samaan, kuin uskaltaa tehdä jotain uutta, vaikka tietäisikin muutoksen olevan hyvästä. Ajattelen usein naurettavasti, että en ole ihan niin kipeä, tai ihan niin pulassa, että muutos pitäisi tehdä. On valitettavaa, että terveydestä kiinnostutaan vasta sitten, kun se on jo menetetty.

Vaikka en haluasikaan juuri nyt mitään muutosta elämääni, niin nekin asiat, jotka haluan säilyttää nykyisessä tilassa vaativat huomiota. Ne vaativat aikaani ja keskittymistäni. Jos en huomio itselleni tärkeitä asioita, niin ne heikkenee, tai häviää! Saat sen mihin keskityt....

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti