2015-04-30

Luota...


On valtavan huojentavaa huomata, kuinka asiat järjestyy yksi toisensa jälkeen. On hupsua, kuinka paljon ihminen käyttää aikaa  asioiden tressaamiseen ja sitten kuitenkin huomaa lopulta, että ennalta panikointi oli ihan turhaa. Kaikki menee parhaalla mahdollisella tavalla!

Usein jokin tilanne voi näyttää pahalta ja tuntuu, kuin joka puolella on vain suljettuja ovia. Olen huomannut niin monet kerrat, että pahimmankin tilanteen jälkeen syntyy jotain uutta ja se uusi on useammin jotakin parempaa.

Löysin itseasiassa nykyisen mieheni kaaoksen keskellä. En voinut enää jatkaa matkaani silloisen poikakaverin kanssa, sillä jatkamalla sitä suhdetta, olisimme kärsineet molemmat. Se suhde söi siinä vaiheessa niin paljon voimavarojani, etten enää jaksanut pitää itseäni koossa. Vaikka tuotinkin poikakaverilleni siinä hetkessä kamalan tuskan, kun sanoin,  että tiemme erkanevan, niin tiedän nyt, että se kuului tapahtua! Paraneminen ei voinut alkaa ilman muutosta, sillä kun on hakannut liian monta kertaa päätään seinään, niin ei näe siinä sumussa niitä ovia, jotka ehkä olisi ollut auki. Löysin miehen, jonka kanssa olen toki myös hakannut päätäni seinään, mutta se avasi jotain sellaista, että pystyin kasvamaan  ja löytämään itsestäni uusia puolia.

Tärkein muistutus itselleni kuitenkin on, että elämä kantaa.

<3 Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti