2015-04-27

Linnunpojan pesästä lento on tavaran karsian juhlahetki!

tavaran karsiminen

On aivan mahtavaa, että nyt kun miehen vanhin poika muuttaa omaan asuntoonsa toukokuun alussa, niin hänen mukaansa lähtee tietenkin paljon tavaraakin. Meille ylimääräiset veitset, aterimet ja huonekalut on tietenkin poikaselle tarpeellisia.

Nautin siitä, että ympärilleni ja kaappeihin tulee tilaa. Edessä on mahdollisesti myös hieman huoneiden vaihtoa. F ja R saa ehkä isomman makuuhuoneen, kun jätämme parisänkymme vielä olkkariin. Pienemmästä makkarista tulee miehen työhuone, jonne haaveilen iltaisin levittäväni lankakorit. Täytyy silti todeta, että Kiinanmuurin kotimme on oikea tilaihme, kun olemme mahtuneet tänne ilman ahdistuskohtausta 5-henkisenä perheenäkin! Neliöitähän tässä kolmiossa on vain 56....

Televisio on edelleen kirjahyllyssä, vaikka digiboksi on irroitettu jo monta kuukautta sitten. Kirjahyllyyn kätkeytyy elokuvia ja musiikkia, joita en ole kuunnellut, tai katsellut vuosiin. En tiedä miksen osaa niistä silti luopua! Kirjat on heikkouteni. On ihanaa ajatella, että vielä joskus kirjahylly on oikeasti pyhitetty vain kirjoille. Sinikka Piipon yrtti-kirjat kiljuu omaa tilaansa kirjahyllyssäni. Odotankin sitä hetkeä, kun maltan niitä hankkia! Nyt kuitenkin tyydyn vielä kirjaston tarjontaan ja toisaalta sekin on tietenkin ihan hyvä. Ei kaikkea tarvitse omistaa! Kirjastot kunniaan!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti