2015-04-28

Kehoni kiljuu vettä!


Tajusin taas, että olen unohtanut vedenjuonnin täysin. Vetelen kahvia monta kuppia päivässä ja ainoa järkevä nesteen tankkaus tulee satunnaisesti smoothien mukana. Ainakin täällä Kalevassa vesijohto vesi tuoksuu aika voimakkaastikin kloorilta. Voi olla, että se on iso syy sille, miksei vedenjuonti innosta. 

Lähteelle voisi kanssa mennä! Veljenspirtin lähde on sopivasti Birgitan polun huudeilla, joten ehkä saisin miehen innostumaan lähdekeikeasta! Ensi viikonloppu menee varmaan isomman poikalapsen muutto hommissa, mutta eihän sitä tiedä josko sunnuntaina olisikin jo aikaa. 

Vesi on kuitenkin se helpoin tapa helliä kehoa... "Vesi vanhin voitehista", ja niin edes päin... Kun olen saanut satunnaisesti lähdevettä käsiini, olen huomannut ettei sitä tarvitse juomalla juoda. Keho pyytää sitä lisää innolla!  Vesijohtoveden ph:ta on muokattu putkien kulumisen estämiseksi niin voimakkaasti, ettemme ehkä pysty nesteyttämään kehoamme sillä niin hyvin, kuin laadukkaan lähteen vedellä. 

... Meistä on yli puolet vettä, joten ei ole se ja sama, millaista vettä juomme, saatika että unohdan nesteytyksen kokonaan! 

- Riina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti