2015-04-22

Inspiraatio synnyttää liikettä!

flow ja inspiraatio

Rakastan inspiraation synnyttämää tekemisen tilaa! Rakastan sitä, kun asiat sujuvat, kuin itsestään ja sitä , kun suurikaan työ ei tunnu työltä, kun se tehdään inspiraatiosta käsin. Silloin voidaan saavuttaa maaginen flow.

Flow tilaan päästäkseen on hyvä hoitaa taustat kuntoon. Kun takaraivossa ei jyskytä tiskaamattomat tiskit, hoitamattomat pankkiasiat, tai huono omatunto jostain turhasta, niin ajantaju saattaa hämärtyä ja keskittyminen olla hyvin syvää. Tyhjennä  tekemättömien asioiden sisäinen kuormitus vaikka kirjoittamalla! Kirjoittaminen jäsentelee päänsisäisen älämölön, jolloin sitä on helpompi hallita. Mikä niistä on oikeasti tärkeää?!

 Ota oma aikasi ja nosta mielialaa aluksi vaikka musiikilla. Selkeytä päämäärä, meditoi tyhjentääksesi mielesi turhasta tressikuormasta ja tee mitä rakastat!

Tee yksi asia kerrallaan! Voit ennen asian tekemistä käydä sen mielessäsi läpi. Kuvittele, kuinka teet asian keskittyneesti ja kuinka homma onnistuu loistavasti! Karsi kaikki ylimääräinen elämästäsi ja keskity olennaiseen!

Palkitse itseäsi saavuttaessasi välitavoitteita. Hyvin usein unelmamme saattaa tuntua valtavilta, kuten vaikka taloudellinen vapaus, tai uusi elämä maalla. Hyvin alkanut liike saattaa tyrehtyä epätoivon alle, kun kakku tuntuu liian suurelta. Tunnistan itsessäni asian hyvin. Olen helvetin hyvä aloittaja. Sytyn nollasta sataan sekunneissa, mutta jatkaminen saattaa olla haastavampaa. On hyvä etsiä ympärilleen ihmisiä, jotka muistuttavat tavoitteesta silloin, kun itse meinaa alkaa väsähtää. Palkitsemalla itsensä välietapeilla usko päämäärän saavuttamiseen syvenee. Olen päässyt tänne asti, joten voin päästä loppuunkin!

Muista, että Flow tila kuitenkin saavutetaan tekemisen kautta. Sinä luot ympäristöösi ja sisäiseen maailmaasi otolliset olosuhteet flown saavuttamiselle!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti