2015-04-27

Huono omatunto?


Meinasin taas tänään liiallisen auringon vaikutuksesta alkaa surkuttelemaan... En ole ollut tarpeeksi sitä, tai tätä! Olen ollut 7-vuotta kotona lasten kanssa. Kävin välissä yrittäjä kurssin ja yritän. Opettelin tuntemaan kehoani uudestaan. Hörhöilin, opettelen olemaan äiti,  mutten todellakaan todellisuudessa voi tuntea tästä kaikesta huonoa omaatuntoa! Kun on ollut pitkän aikaa sinut itsensä kanssa olisi kovin vaikeaa luopua tästä onnellisuuden tilasta.

Olen ollut hurjan onnekas! Vaikka taloudellisesti on ollut välillä tiukkaa, niin miehen etäpäivät ja se, että esikoinen on saanut aloittaa rauhassa koulutiensä, on ollut aivan mielettömän ihanaa! Isomman poikalapsen väliaikainen meillä asuminen on tuonut turvallisuuden ja huojennuksen tunnetta, kun kaikki tiput on ollut aamuisin Kiinanmuurin pesässä. Kaikki on kotona ja kaikki on hyvin! Silti olen suunnattoman onnellinen nyt, kun hän alkaa rakentaa ihan ikiomaa kotiaan. Asioille on varmasti oma aikansa...

Kaikki se, mitä on näinä seitsemässä vuodessa rakennettu on varmasti mahtavaa rakennusainetta myös tulevalle. Se, miksi olen kirjoittanut muutoksesta ja omasta matkastani uudestaan ja uudestaan blogissani johtuu varmasti hiukan rimakauhusta. Kaikki auki olevat mahdollisuudet hengästyttää. Haluasin tehdä niin paljon, mutta uusi vauhdin ottaminen jännittää.

Pitää avata aarrekartta ja miettiä mitä todella haluan ja antaa sen tapahtua. Ihmeitä tapahtuu, kun niitä tehdään!

- Riina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti