2015-04-26

Ei panikoida!

On hetkiä, jolloin on pakko kuunnella tiettyjen artistien musaa. Johanna Kurkela on yksi sellainen, jonka tuotannosta etsin rohkaisua ja luottamusta elämään yleensä. Viime vuonna ilmestyneen sinkun olin ihan täysin missannut. Löysin sen kuitenkin juuri oikeaan aikaan!

 Hoitovapaa on päättymässä ja on aika taas kohta kokeilla ammatillisia siipiä. En ole silti hakenut vielä hoitopaikkaa syksyksi kuopukselle, mutta luotan siihen, että sekin asia tarpeen tullen järjestyy. Parhaassa tapauksessa käsityöyritykseni saa uutta vauhtia kesästä ja pystyn pitämään kuopuksen vielä kasvamassa hetken kotona. Olisi ihana keinutella R eskaritielle yhtä lempeästi, kuin siskonsakin.

Tietenkin olisi myös mahtavaa, jos opettelisin hyväksi blogaajaksi. On toisaalta ihanaa tieteää sekin, että voin olla ja tehdä mitä tahansa! Siitä on muistaakseni joku tutkimuskin, että saavuttaakseen missä tahansa asiassa "master of the universe"-tittelin ;), tarvitaan 10 000-tuntia harjoittelua. Tietenkin siihen tarvitaan järkyttävän suuri intohimo kyseistä asiaa kohtaan, että harjoittelua ja tekemistä jaksaa jatkaa, mutta noin niin kuin periaatteessa se menisi noin.

Perusajatus on kuitenkin inspiroiva: Voit olla ja tehdä ihan mitä tahansa!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti