2015-03-05

Suomi uusiutuville!

Energiaremontti

Törmäsin ihanaan uuteen Energiaremontti 2015- kamppanjaan, jolla pyritään edistämään Suomen siirtymistä täysin uusiutuvaan energiaan! Esimerkiksi Tanska on sitoutunut tuottamaan kaiken sähkön ja lämpöenergian uusiutuvilla vuoteen 2035 mennessä!

Kamppanja pyrkii ohjaamaan myös puolueita ottamaan kantaa energiakysymykseen ja ottamaan hallitusohjelmaan tavoitteeksi luopua kivihiilestä vuoteen 2025 mennessä ja siirtymään uusiutuville vuoteen 2050 mennessä .

" Tämä on tulevaisuuskampanja. Tämä on työllisyyskampanja. Tämä on “eletään ihmisiksi” ja “riemuitaan uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista” -kampanja, jossa tuodaan esille energiaremontin valtavia monipuolisia mahdollisuuksia. Yksi näistä on tietysti se, että energiaremontin tekeminen vähentää rajusti Suomen ilmastopäästöjä."

Tarvittava teknologia on jo keksitty ja kyse on enää tahdosta. Tahdommeko me siivota omat jälkemme, jotta meillä ja lapsillamme olisi valoisampi tulevaisuus?

"Ydinvoima on kampanjan näkökulmasta välikauden ratkaisu. Välikausi meni jo."

Täältä löytyy myös puheenvuoro raportti joukolta tutkijoita, joiden mielestä Suomen nykyinen energiapolitiikka ei palvele kansakunnan etua.

...Ja millaista energiaa itse ostan tällä hetkellä? No ekosähköä!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti