2015-03-03

Kirja johdatusta?!

silva menetelmä


Olin jokin aika sitten kirjastossa tyttäreni kanssa. Kiertelin hyllyltä toiselle etsien lainattavaa sillä välin, kun tytär leikki lastenosaston leikkitalossa. Seisahduin yhden hyllyn luokse ja katsoin hieman kärsimättömänä puhelimen kelloa. Huomasin samaan aikaa hyllyllä lappeellaan olevan kirjan, joka oli joutunut väärälle hyllylle, sinne keittokirjojen viereen varmasti vahingossa. Otin sen käteeni ja kun kannessa luki että "apua toiselta puolelta", koin pakottavaa tarvetta lainata sen!

En ole lukenut kirjaa vielä loppuun asti, mutta uskoakseni Josè Silvan kehittämä silvamenetelmä on juuri sitä mitä manifestoinin kehittämiseksi kaipasinkin! Visualisointi alfatasolla tuntuu voimistavan manifestointia. Kirjan lopussa puhutaan myös selvänäköisyydestä, mutten ole päässyt vielä niin pitkälle.

Voi kuinka rakastankaan kaikkia ihania manifestointi työkaluja! Olen näiden ihanien kirjojen kanssa, kuin haaveilian paratiisissa!

Suosittelen lämpimästi katsomaan myös huikean Paola Suhosen haastattelun Inspiradiossa! Toisilla on unelmalistoja, mutta Paolalla on to do lista!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti