2015-03-25

Kiitollisuus päiväkirja


Aloitin pitkästä aikaan pitämään kiitollisuus päiväkirjaa. On aivan mahtava huomata, kuinka valtavan runsauden keskellä elän! Joku sanoi joskus, että uuden luominen lähtee kiitollisuudesta. Uskonkin, että esimerkiksi uutta ihanaa kotia on hyvä alkaa manifestoida kiitollisuuden kautta. Saman kaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Runsaus vetää puoleensa runsautta. 
Se on niin älyttömän yksinkertaista, että oikein naurattaa. Kaikki lähtee tunteista. Mikä nyt on hyvin? Mulla on silmät ja pää, mahtava mies ja lapset! 
Lasten kanssa sen näkee vielä paljon selvemmin. Ne vetävät itseensä kaiken energian ympäriltään. Hyvien fiiliksien vaalimisella arki vaan kulkee niin paljon helpommin. Musiikki on mulla ehkä tehokkain ja nopein keino nostaa mielialaa. Hyppinen ja syvään hengittäminenkin on loistavia! Kuopuksesta näkee hyvin, kuinka hyppimenen nostaa mielialan sekunneissa niin korkealle, että naurattaa. Jossain vaiheessa olikin hyvinvointi skenessä vahvasti muotia hankkia trampoliini. Hyppiessä ei vain oikein voi olla pahalla mielellä... 
Kiitollisuuden kautta 
<3 Riina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti