2015-02-22

Epäonnistunut!?

Olen ollut 7-vuotta kotiäitinä. Käynyt välissä yrittäjäkurssin, perustanut yrityksen ja muuttanut lopulta asuntoon, jossa en voi tällä hetkellä värjätä ja harjoittaa ammattiani. Jollain mittareilla olenkin varmasti suuri epäonnistuja. Jätin hyvä palkkaisen työn päihdetyöntekijänä hörhöilyn takia!

Tällä hetkellä neulon satunnaisesti varastoon tuotteita, sekoittelen itse tehtyjä keittiökosmetiikka litkujani ja blogaan. En saa niistä tällä hetkellä mitään tuloja, vaikkakin sivupalkissa muutama google mainos onkin... Ne on tuottanut tähän mennessä 3€, joita en tosin ole tilittänyt vielä itselleni, heh! 

Vaikka tunnenkin ehkä hieman huonoa omaatuntoa kotiäidiksi heittäytymisestä ja vuosien hörhöilyistä, niin todellisuudessa en vaihtaisi näistä vuosista yhtäkään! En ehtinyt sosiaalialalla miettimään kunnolla sitä, mitä oikeasti elämältäni haluan. Vaikka mistään nykyisistä asioista ei tulisikaan kunnollista ammattia, niin tekisin niitä kaikkia silti. Uskonkin, että äitiyslomat on monelle niitä hetkiä, jolloin uusille ajatuksille on yhtäkkiä tilaa. Uskon, että mutkikaat polut elämämme varrella on niitä opettavaisempia. Elämä olisi aika tylsää, jos välillä ei poikkeaisi metsänkin puolella. 

Näiden vuosien aikana on tärkeiksi asioiksi noussut omavaraisuuden tavoittelu, minimalismin työkalujen hyödyntäminen, kestävä elämäntapa, luomuruoka, superfoodit, läpinäkyvä yrittäminen, hidastaminen, kulutuksen vähentäminen, henkisen kasvun tavoittelu ja opiskelu, aika läheisten kanssa ja ehkä vaativampana kasvaminen äidiksi ja itseensä uudestaan tutustuminen. 

En vaihtais päivääkään!

- Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti