2014-09-25

Papu lempparit.

PAPU

Papun ihanat kuosit sai mut ostamaan silloin esikoiselle nappikaupunkimekon, kun se alotti eskarin. Se olikin ihan lemppari vaate! Sitten siihen tuli joku tahra, mitä en saanut pois ja alkaa se olla aika pieni muutenkin. Tahrasta vaatetta ei oikein voi laittaa Uffin laatikkoon, mutta ei sitä kyllä poiskaan raaskisi heittää. Kamalaa! Tungin kuitenkin vielä kerran sappisaippuaa tahroihin, jos mekko saisikin lisäaikaa. Mekko saattaisi mennä tytöllekin vielä tunikkana vaikka farkkujen kanssa...

Verkkokauppaa selaillessa nousee vastaan Papulta muutamia ihania, joihin mielelläni voisin sijoittaa jossain vaiheessa.

ekologiset lastenvaatteet

Rusetti mekko on ihanan simppeli, mutta sen voisi pukea vaikka seuraaviin joulujuhliin ekaluokkalaisellemme. Weecos verkkokaupassa ei ollut enää kokoja, mutta pienellä googlailulla löysin lumilapset- verkkokaupasta sopivia  Tykkään ostaa juhlavaatteiksi vaatteita, joista saa oikein juhlavan oloisen, mutta menee sitten kuitenkin arkikäytössäkin.

Papu desing

Paikkaleggarit on aivan ihanat! Matsku on hieman erilaista, kun Aarrekidin leggareissa, mutta jos budjetti venyisi, niin haluisin tietty näitäkin joka värissä! Tota kuvassa olevaa harmaata t-paitaa oon kaavaillut usempaan otteeseen ostavani peikonpoikaselle. Saas nähdä koska se meille asti kotiutuisi. Ainakin varmaan viimeistään ensi kesän helteille.

PApu

Metsänpoikanen leggareitakin on tullut kuolattua. Parasta Papussa herkullisten värien ja kuosien lisäksi on se, että Papu on ekologinen ja vastuullinen merkki, joiden tuotteita ostan hyvällä omallatunnolla.

- Riina

- kuvat  täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti